Поклопило га дрво, на мјесту остао мртав

09.10.2019. 18:31
0

Стојан Милетић звани Ћола (49) из села Дубица, код Мркоњић Града, погинуо је у уторак када је приликом сјече дрва у шуми на њега пало стабло, сазнају "Независне".

Трагедија се десила око подне док је Милетић са познаницима сјекао дрва, а у једном тренутку стабло се окренуло на пању и обрушило на њега, те је несрећни мушкарац на мјесту остао мртав.

Милетић, како су рекли мјештани, није био ожењен и нема потомака, а живио је сам у једном засеоку.

- Село Дубица, удаљено око 20 километара од Мркоњић Града, има неколико заселака. Доста је разуђено и насељено углавном старијим мјештанима. Мање-више, сви су исти дан чули за ову трагедију и шокирали су се - прича саговорница, која је познавала Милетића.

Додаје да је Милетић био вриједан и увијек на услузи мјештанима и познаницима.

- Није био запослен, већ се, као и сви остали мјештани, углавном бавио пољопривредом и сналазио се како је знао и умио, као и сваки сељак. Био је поштен, то могу са сигурношћу да вам кажем. Кобног дана је са неколико познаника припремао дрва, али не знам да ли себи или неком другом. Чим се несрећа десила, прискочили су му у помоћ, али му није било спаса - каже саговорница.

Како је саопштено из полиције, Станици Мркоњић Град пријављено је око 12.15 да је у мјесту Дубица од повреда задобијених приликом сјече шуме настрадао С.М.

- Увиђај на лицу мјеста догађаја извршили су полицијски службеници заједно са мртвозорником Дома здравља Мркоњић Град.  О свему је обавијештен дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију тијела - навели су из полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Полицајци спасили мушкарца из набујале ријеке у Сарајеву
Сплит: Мушкарац стављен у изолацију
У кући пронађено беживотно тијело, сумња се на убиство
Најчитаније
 • Биљана Абула – прва жена пилот путничког авиона
  23.02.2020
  6
 • Марко Ђого: Године 2026. неће бити незапослених, емиграције, а ни (многих) људи у Републици Српској
  14h 48m
  0
 • Додик: Универзитет за пословне студије треба одмах затворити
  14h 32m
  0
 • У стравичној саобраћајној несрећи смртно страдаo пјешак
  22.02.2020
  0
 • Дјевојка покушала да се спусти низ чаршаф преко терасе, па пала са трећег спрата
  22.02.2020
  0