Поклопило га дрво, на мјесту остао мртав

09.10.2019. 18:31
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Стојан Милетић звани Ћола (49) из села Дубица, код Мркоњић Града, погинуо је у уторак када је приликом сјече дрва у шуми на њега пало стабло, сазнају "Независне".

Трагедија се десила око подне док је Милетић са познаницима сјекао дрва, а у једном тренутку стабло се окренуло на пању и обрушило на њега, те је несрећни мушкарац на мјесту остао мртав.

Милетић, како су рекли мјештани, није био ожењен и нема потомака, а живио је сам у једном засеоку.

- Село Дубица, удаљено око 20 километара од Мркоњић Града, има неколико заселака. Доста је разуђено и насељено углавном старијим мјештанима. Мање-више, сви су исти дан чули за ову трагедију и шокирали су се - прича саговорница, која је познавала Милетића.

Додаје да је Милетић био вриједан и увијек на услузи мјештанима и познаницима.

- Није био запослен, већ се, као и сви остали мјештани, углавном бавио пољопривредом и сналазио се како је знао и умио, као и сваки сељак. Био је поштен, то могу са сигурношћу да вам кажем. Кобног дана је са неколико познаника припремао дрва, али не знам да ли себи или неком другом. Чим се несрећа десила, прискочили су му у помоћ, али му није било спаса - каже саговорница.

Како је саопштено из полиције, Станици Мркоњић Град пријављено је око 12.15 да је у мјесту Дубица од повреда задобијених приликом сјече шуме настрадао С.М.

- Увиђај на лицу мјеста догађаја извршили су полицијски службеници заједно са мртвозорником Дома здравља Мркоњић Град.  О свему је обавијештен дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију тијела - навели су из полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х
Ухапшен мушкарац јер је мамио дјевојчицу у комби Ухапшен мушкарац јер је мамио дјевојчицу у комби
Православни свештеник запјевао на хоџином вјенчању (ВИДЕО) Православни свештеник запјевао на хоџином вјенчању (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    14h 39m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 14m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    13h 1m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    15h 15m
    2
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 12m
    0