Поклопило га дрво, на мјесту остао мртав

09.10.2019. 18:31
0

Стојан Милетић звани Ћола (49) из села Дубица, код Мркоњић Града, погинуо је у уторак када је приликом сјече дрва у шуми на њега пало стабло, сазнају "Независне".

Трагедија се десила око подне док је Милетић са познаницима сјекао дрва, а у једном тренутку стабло се окренуло на пању и обрушило на њега, те је несрећни мушкарац на мјесту остао мртав.

Милетић, како су рекли мјештани, није био ожењен и нема потомака, а живио је сам у једном засеоку.

- Село Дубица, удаљено око 20 километара од Мркоњић Града, има неколико заселака. Доста је разуђено и насељено углавном старијим мјештанима. Мање-више, сви су исти дан чули за ову трагедију и шокирали су се - прича саговорница, која је познавала Милетића.

Додаје да је Милетић био вриједан и увијек на услузи мјештанима и познаницима.

- Није био запослен, већ се, као и сви остали мјештани, углавном бавио пољопривредом и сналазио се како је знао и умио, као и сваки сељак. Био је поштен, то могу са сигурношћу да вам кажем. Кобног дана је са неколико познаника припремао дрва, али не знам да ли себи или неком другом. Чим се несрећа десила, прискочили су му у помоћ, али му није било спаса - каже саговорница.

Како је саопштено из полиције, Станици Мркоњић Град пријављено је око 12.15 да је у мјесту Дубица од повреда задобијених приликом сјече шуме настрадао С.М.

- Увиђај на лицу мјеста догађаја извршили су полицијски службеници заједно са мртвозорником Дома здравља Мркоњић Град.  О свему је обавијештен дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио обдукцију тијела - навели су из полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција на ногама, потрага за мушкарцем који је највјероватније наоружан
Старији мушкарац преминуо током куповине у Бањалуци
Избоден мушкарац на тргу у Мостару
Најчитаније
 • Полиција на ногама, потрага за мушкарцем који је највјероватније наоружан
  16.10.2019
  0
 • “Пали” први послодавци због исплата у ковертама
  17.10.2019
  0
 • Лице из Источне Илиџе пријављено због пријетњи по живот
  16.10.2019
  1
 • Мајка и кћерка на силу изведене из куће, жена ухапшена
  17.10.2019
  0
 • Божовић: Нова скупштинска већина у Источној Илиџи спиновањем покушава да задржи тренутно стање
  16.10.2019
  1