Полиција реаговала у стану у улици Цара Лазара у Источном Новом Сарајеву

02.12.2022. 10:03
3
ИЗВОР: katera.news

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је пријављено да се у стану у Улици Цара Лазара у Источном Новом Сарајеву чује свађа између лица, те ломљење ствари.

- Полицијски службеници на лицу мјеста затекли су лице иницијала Н.Ц. које користи стан, те оштећења на улазним вратима и поломљен телевизор – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Из ПУ Источно Сарајево наводе да је извршен увиђај на лицу мјеста, као и да се у везу са извршењем кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ доводи лице иницијала А.Г. из Новог Града, Кантон Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на документовању крвичног дјела.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    muslimansko istocno sarajevo 04.12.2022. 13:48
    mislim da bi trebao nacelnik da poloyi kamen temeljac ya djamiju na trgu Srbije yajedno sa ostalim clanovima koji su im dopustili naseljavanje u to prodano istocno Sarajevo. kad prestanu mandati oni ce se pokupiti i otici punih djepova tamo gdje su vec obeybjedili sebi i svojima mirnu penyiju. A ti Srbine se snalayi kako ynas i umijes kao i do sada.
  • Generic placeholder image
    @Tamo neko 02.12.2022. 20:48
    Jes, Srbi inace miran i stalozen narod, ne bi nikad oni...Ne doseljavaju se "oni" kao podstanari nego kupuju stanove, Srbi im prodaju...
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 02.12.2022. 14:14
    Cim su se "oni" poceli doseljavati iz kantona sarajevo u Istocno Sarajevo poceli su problemi.Ovo nije samo u ovoj ulici vec i u drugim dijelovima Istocnog Sarajeva narocitito na rubnim dijelovima gdje je linija razgranicenja prave probleme i izazivaju tuce u zgradama.Iz dana u dan toga ce biti sve vise.
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    9h 16m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    11h 23m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    16h 51m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    19h 5m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    19h 53m
    0