Полиција Српске ухапсила политичара у центру Бањалуке

27.07.2021. 17:54
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Небојша Лукић, високи функционер Социјалистичке партије, ухапшен је данас у центру Бањалуке, а према првим информацијама, приведен је због корупције, потврђено је за Српскаинфо.

Како је потврђено из МУП Републике Српске за Српскаинфо, осим Лукића ухапшени су и Р.М. и М.М. из Бијељине, због постојања основа сумње да су починили кривична дјела трговина утицајем, злоупотреба службеног положаја и изнуда.

Лукић је, иначе, потпредсједник Градског одбора Социјалистичке партије Добој и донедавно је био запослен у Фонду за заштиту животне средине

Према изјавама очевидаца, полиција је на улазу на паркинг хотела “Талија” зауставила аутомобил и извукла возача.

– Било је неколико полицајаца у цивилу који су претресли возача и возило, а затим му ставили лисице на руке – рекао је за Српкаинфо један од очевидаца хапшења.

– Ове активности реализују се уз надзор Републичког јавног тужилаштва, Посебног одјељења за сузбијање организованог и најтежих облика привредног криминала Бањалука – рекла за Српскаинфо портпарол МУП РС Мирна Миљановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Д‌јевојчице за примјер: Леа и Ена три пута донирале косу у хуманитарне сврхе (ФОТО) Д‌јевојчице за примјер: Леа и Ена три пута донирале косу у хуманитарне сврхе (ФОТО)
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Претреси и хапшења на Сокоцу због дроге Претреси и хапшења на Сокоцу због дроге
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    13h 21m
    0
  • Слани мафини
    22h 42m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    22h 31m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    17h 0m
    3
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    11h 30m
    0