Policija Srpske uhapsila političara u centru Banjaluke

27.07.2021. 17:54
0
IZVOR: srpskainfo.com

Nebojša Lukić, visoki funkcioner Socijalističke partije, uhapšen je danas u centru Banjaluke, a prema prvim informacijama, priveden je zbog korupcije, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako je potvrđeno iz MUP Republike Srpske za Srpskainfo, osim Lukića uhapšeni su i R.M. i M.M. iz Bijeljine, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i iznuda.

Lukić je, inače, potpredsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Doboj i donedavno je bio zaposlen u Fondu za zaštitu životne sredine

Prema izjavama očevidaca, policija je na ulazu na parking hotela “Talija” zaustavila automobil i izvukla vozača.

– Bilo je nekoliko policajaca u civilu koji su pretresli vozača i vozilo, a zatim mu stavili lisice na ruke – rekao je za Srpkainfo jedan od očevidaca hapšenja.

– Ove aktivnosti realizuju se uz nadzor Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Banjaluka – rekla za Srpskainfo portparol MUP RS Mirna Miljanović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
D‌jevojčice za primjer: Lea i Ena tri puta donirale kosu u humanitarne svrhe (FOTO) D‌jevojčice za primjer: Lea i Ena tri puta donirale kosu u humanitarne svrhe (FOTO)
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    16h 12m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    19h 51m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    14h 21m
    0
  • Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
    23h 15m
    2
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    3h 2m
    0