Полиција у Љубушком пронашла аутомобиле које је повезала с убиством Лане Биједић

14.10.2019. 15:46
0
ИЗВОР: klix.ba

Истражиоци у Херцеговини увјерени су да би ова седмица требала одмотати клупко и довести до убица 19-годишње Лане Биједић. Посебно је занимљиво да су у селима око Љубушког пронађени аутомобили које је полиција повезала с убиством Мостарке која је прије осам дана нађена у ријеци Студенчици.

Како су за klix.ba потврдили у Тужилаштву Западнохерцеговачког кантона, полиција се фокусирала на најмање два аутомобила која се доводе у везу с мистериозним убиством.  Чека се њихово изузимање те вјештачења које би требало одгонетнути ко је и вођен којим мотивом убио Лану те кобне недјеље.

Све је сада на истражиоцима из Западнохерцеговачког кантона који воде процес, јер је тијело пронађено на њиховој територији. Посложени су и снимци, изузет телефон и компјутер жртве те се очекују резултати вјештачења.

Како су открили извори блиски истрази, проблем представља Ланин телефон iPhone који полицијски вјештаци теже отварају него телефоне који раде на андроид оперативном систему.

Познато је да се Лана, из још увијек неутврђених разлога, те недјеље запутила према Чапљини. Да се из Мостара довезла аутобусом те пјешачила шест километара у правцу кружног тока код Звировића.

Подсјећамо, тијело Лане Биједић пронашао је рибар у ријеци Студенчици поред Љубушког. Обдукција је показала да се без сумње ради о убиству. Лана је у четвртак испраћена из Мостара, а дан касније је кремирана у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 15m
    0
  • Крађа у Палама
    14h 33m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 0m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    13h 48m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 9m
    0