Прикупљено невјероватних 31 милион динара – Никола Роквић стигао у манастир Светог Нектарија Егинског

23.05.2024. 08:17
0
ИЗВОР: blic.rs

Никола Роквић након мjесец дана шетње стигао je у манастир Светог Нектарија Егинског.

Николу Роквића породица је сачекала, а кума је у рукама носили српску заставу.

Мајка Славица Роквић, брат Марко, супруга Бојана Баровић и дjеца, дочекали су свог Николу који је прије мјесец дана кренуо у хуману мисију.

Роквић је ушао у Храм цјеливао иконе, па дошао и до моштију Светог Нектарија.

Никола успио да сакупи 31 милион динара

Никола је током пута за фондацију "Породица" коју је Роквић основао са супругом Бојаном, успио да прикупи невјероватан 31 милион динара, а сав новац биће дониран у хуманитарне сврхе.

Слика

Фото: Рингиер

- Драги народе, помаже Бог. Надам сте да сте сви добро, ево нас надомак Атине, боже здравља сутра би требало да стигнемо у луку Пиреј и онда трајектом до Егине, и од места где ћемо се искрцати до манастира има 7 километара и до Атине 50км, сутра би требало уз Божју помоћ да пређемо 57 километара. Хвала Вам на подршци, хвала Вам на молитвама, хвала Вам на љубави, на вери. Останите још уз нас мислима да дођемо до циља. Морам да Вам кажем да со на данашњи дан прикупили 31 милион динара, идемо још данас и сутра, јако, овај пут за дечију радост - поручио је Роквић пред сам крај свог пута.

Слика

Фото: Рингиер

Бојаном Баровић у Егини: "Поносна сам"

- Нисмо ни били свесни колико је ово велико путовање, зато сам га и назвала Ера, јер мислим да ће ово донети много промена у нашим животима, на Николи већ видим промене, позитивне, мислим да ће то и те како утицати и на све нас, то утиче и на децу, они виде неке промене и испитују шта се то десило и због чега је то тако важно. Мислим да овај пут свима отвара неке нове границе, што моја деца воле да кажу портале, превазилазимо своје лимите, излазимо из зоне комфора. Друге ствари ћемо сигурно лакше поднети кад је Никола ово све поднео. Крај пута нам значи победу, добили смо помоћ педијатријској онкологији и настављамо даље да помогнемо и другим институцијама.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Гардисти у хуманој мисији - за преминулог саборца сакупили за споменик 6.000 КМ Гардисти у хуманој мисији - за преминулог саборца сакупили за споменик 6.000 КМ
Несвакидашња манифестација у Рогатици: Фломастери и кистови у хуманој мисији Несвакидашња манифестација у Рогатици: Фломастери и кистови у хуманој мисији
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 45m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 47m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    17h 59m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    20h 50m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 44m
    0