Саопштење Општинског одбора СДС-а Трново

12.11.2020. 10:17
0
ИЗВОР: Катера

Саопштење Општинског одбора СДС-а Трново преносимо у цјелости.

Општинског одбора СДС-а Трново жели упознати јавност са информацијом да су Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву поднесене двије кривичне пријаве против актуелног начелника општине г. Гаговића. Прецизније, пријаве су поднесене из сљедећих разлога:

1. Због неистицања захтјева за закупнину пословног простора, који је у власништву општине Трново, у судском спору, а који је користио Влашки Мишо, власник СУР “Стефани” Трново, блиски сродник супруге начелника г. Гаговића, чиме је поменутом лицу омогућио стицање против правне финансијске користи и тиме оштетио буџет општине Трново за 44.447,38 КМ,

2. Што је као предлагатељ, а као одговорно лице за законитост свих одлука, утицао на одборнике да донесу незакониту одлуку која се односи на продају земљишта на Јахорини Олимпијском центру Јахорина слободном погодбом, а не путем лицитације што закон налаже, чиме је буџет општине Трново оштећен за најмање 3,1 милион КМ у односу на важеће цијене.

Овим ОО СДС-а Трново наставља борбу за општи интерес и јасно даје до знања актуелној власти да неће одустати од активности супротстављања бахатом  и расипничком дјеловању општинске власти, које за посљедицу има немјерљиву штету по општину и њене становнике.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Службена иницијатива за сазивање Сабора Републике Српске Службена иницијатива за сазивање Сабора Републике Српске
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    20h 32m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    20h 39m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    17h 21m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 59m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    12h 31m
    0