Сарајево: Покушао побјећи из банке па ударио у затворена врата

20.01.2022. 14:05
1
ИЗВОР: Катера

Несвакидашњи случај догодио се јутрос у Сарајеву у једној банци на Обали Кулина бана једна особа је задобила лакше повреде, због чега је интервенисала и Хитна помоћ.

Наиме, мушкарац је дошао у поменуту банку како би подигао новац са рачуна, али при том је покушао преварити службеницу банке и подићи новац користећи туђе документе.

Након што је банкарка уочила да се ради о могућој превари, позвала је полицију и аутоматски закључала врата банке, пише Кликс.

Међутим, мушкарац, очигледно не знајући шта је ова банкарка урадила, покушао је побјећи и на излазу ударио у врата, након чега је задобио лакше повреде.

Полиција и обезбјеђење банке су убрзо стигли на лице мјеста, те након што су уочили и повријеђеног мушкарца, позвали Хитну помоћ.

Мушкарац је уз пратњу полицијских службеника превезен на УКЦ Кошево због даљег медицинског збрињавања, пише Кликс.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Joka 20.01.2022. 17:27
    Ih tobe jarabi!!
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Слани мафини
    7h 56m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    9h 51m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    23h 56m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    7h 45m
    0
  • Оштар одговор Мајдова надлежнима након суспензије: Цитирао Ђоковића, поменуо двојицу судија
    20h 54m
    3