Sarajevo: Pokušao pobjeći iz banke pa udario u zatvorena vrata

20.01.2022. 14:05
1
IZVOR: Katera

Nesvakidašnji slučaj dogodio se jutros u Sarajevu u jednoj banci na Obali Kulina bana jedna osoba je zadobila lakše povrede, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć.

Naime, muškarac je došao u pomenutu banku kako bi podigao novac sa računa, ali pri tom je pokušao prevariti službenicu banke i podići novac koristeći tuđe dokumente.

Nakon što je bankarka uočila da se radi o mogućoj prevari, pozvala je policiju i automatski zaključala vrata banke, piše Kliks.

Međutim, muškarac, očigledno ne znajući šta je ova bankarka uradila, pokušao je pobjeći i na izlazu udario u vrata, nakon čega je zadobio lakše povrede.

Policija i obezbjeđenje banke su ubrzo stigli na lice mjesta, te nakon što su uočili i povrijeđenog muškarca, pozvali Hitnu pomoć.

Muškarac je uz pratnju policijskih službenika prevezen na UKC Koševo zbog daljeg medicinskog zbrinjavanja, piše Kliks.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Joka 20.01.2022. 17:27
    Ih tobe jarabi!!
Povezane vijesti
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva na Stupu Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva...
Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO) Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 59m
    0
  • Slani mafini
    13h 20m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 15m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 9m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 38m
    0