Шаровић: Ако Мићић не одустане од споразума са Додиком биће избачен из СДС

06.03.2020. 10:14
0
ИЗВОР: nezavisne.com

- Уколико Мићо Мићић, предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина, не одустане од коалиционог споразума са СНСД-ом и Милорадом Додиком, биће искључен из странке - рекао је Мирко Шаровић, предсједник СДС-а.

Шаровић је то рекао синоћ гостујући у емисији "Пулс" на БН телевизији наглашавајући да постоји минимална вјероватноћа да до тог сценарија неће доћи.

Мићић је раније рекао да је разочаран одлуком Предсједништва странке које је одбацило споразум који је постигао са СНСД-ом.

- Нисам ни гласао за ту одлуку, јер политику посматрам другачије и мислим да је она усмјерена ка томе да корист имају грађани. Ријеч је о 12 битних пројеката за град. Велике пројекте Бијељина не може завршити сама и зато смо направили споразум - рекао је Мићић.

Он је новинарима у Бањалуци изјавио да су међу тим пројектима изградња дринског насипа, студентског дома, ауто-пута, измјештање жељезничке станице, и изградња нове, измјештање и изградња нове аутобуске станице, канализације и низ других пројеката.

Коментари 0
Повезане вијести
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији
Привремено руководство мијења Шаровића Привремено руководство мијења Шаровића
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    12h 57m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    21h 49m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    15h 40m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    10h 32m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    19h 25m
    0