Станивуковић најавио пријаве против врха бивше власти

31.01.2021. 14:24
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, најавио је подношење кривичних пријава против Младена Ћућуна, шеф Одсјека за послове цивилне заштите и професионалне територијалне ватрогасне јединице Бањалуке, Миленка Летића, шефа Одјељења комуналне полиције Бањалуке, челних људи Акване и Игора Радојичића, бившег градоначелника Бањалуке јер је, како тврди, неке од спорних докумената за које се подносе пријаве, потписивао.

Станивуковић је рекао да је у првом мјесецу активности на ревизији послова који су рађени у граду у ранијем приоду уочено да већина билборда у граду нису регистрована, а није плаћана ни комунална накнада, за шта је оптужио, како је рекао, и нећака Милорада Додика, српског члана Предсједништва БиХ. 

- За ове неплаћене накнаде могла се исплатити мјесечна карта за пензионере или бесплатни уџбеници. Када кажу да нема новца, ево гдје је новац - рекао је Станивуковић. 

Ћућуна је оптужио за преплаћен посао на изградњи ограде за један од објеката Цивилне заштите, као и за сумњиве активности у вези с чишћењем ријеке Црквене. 

Такође, рекао је да је у провјери диплома запослених у управи Бањалуке уочено више сумњивих диплома, за шта је позвао надлежне да изврше провјере.

Додао је да је уочено да је он лично под нечијом присмотром, и позвао је надлежне да утврде о чему се ради. 

- Не бојим се. Они мене могу хватати на измишљеним лапсусима а ја њих у криминалу - рекао је градоначелник Бањалуке.

Коментари 0
Повезане вијести
Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу
СНСД-ова порука Станивуковићу: Ти си изборни губитник СНСД-ова порука Станивуковићу: Ти си изборни губитник
Станивуковић: ПДП треба потпуну реформу, спреман сам да то водим Станивуковић: ПДП треба потпуну реформу, спреман сам да то водим
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    55m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    20.05.2024
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    14h 22m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    1h 52m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    12h 55m
    0