Стефан Игњатовић изабран за замјеника предсједника Регионалног одбора Актива младих СДС

18.06.2020. 22:03
0
ИЗВОР: Катера

На данашњој сједници Регионалног одбора Актива младих СДС, која је одржана у Скупштини града Источно Сарајево, за замјеника предсједника једногласно је изабран Стефан Игњатовић из Источног Новог Сарајева.

Игњатовић се захвалио колегама на апсолутној подршци истичући да су сви у тиму једнаки са истим циљем, а то је побједа, коју ће како он каже са сигурношћу и остварити.

- Ја се водим оном реченицом да побједе остварују тимови, а не појединци. Ако хоћете да остварите велике ствари окружите се бољима од себе. То је оно чиме се сви ми водимо, а резултати ће бити сигурно видљиви - изјавио је Игњатовић.

Регионални одбор чине представници младих из Источног Старог Града, Хан Пијеска, Источне Илиџе, Трнова, Источног Новог Сарајева, Рогатице, Сокоца и Пала.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
СДС из Бањалуке кренуо у велику народну побједу: Биће опет ВОЉА НАРОДА! СДС из Бањалуке кренуо у велику народну побједу: Биће опет ВОЉА НАРОДА!
Најчитаније
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    21h 19m
    22
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    21h 6m
    0
  • Требевић постаје центар медицинског туризма
    15h 16m
    0
  • Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу којима и троје дјеце
    21h 37m
    0
  • У БиХ доказе о плаћеним рачунима треба чувати и до десет година
    22h 22m
    2