Stefan Ignjatović izabran za zamjenika predsjednika Regionalnog odbora Aktiva mladih SDS

18.06.2020. 22:03
0
IZVOR: Katera

Na današnjoj sjednici Regionalnog odbora Aktiva mladih SDS, koja je održana u Skupštini grada Istočno Sarajevo, za zamjenika predsjednika jednoglasno je izabran Stefan Ignjatović iz Istočnog Novog Sarajeva.

Ignjatović se zahvalio kolegama na apsolutnoj podršci ističući da su svi u timu jednaki sa istim ciljem, a to je pobjeda, koju će kako on kaže sa sigurnošću i ostvariti.

- Ja se vodim onom rečenicom da pobjede ostvaruju timovi, a ne pojedinci. Ako hoćete da ostvarite velike stvari okružite se boljima od sebe. To je ono čime se svi mi vodimo, a rezultati će biti sigurno vidljivi - izjavio je Ignjatović.

Regionalni odbor čine predstavnici mladih iz Istočnog Starog Grada, Han Pijeska, Istočne Ilidže, Trnova, Istočnog Novog Sarajeva, Rogatice, Sokoca i Pala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže
SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA! SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA!
Najčitanije
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    23h 24m
    23
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    23h 11m
    0
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    17h 21m
    0
  • Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece
    23h 42m
    0
  • Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu
    3h 8m
    0