Стевановић након потопа "делфина": Потребно нам је времена

14.01.2024. 21:19
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Мислим да смо боље почели, да смо имали контролу три четвртине. Пропустили смо наше шансе у трећем дијелу и почетком последњег са играчем више, а онда смо у три напада и два минута изгубили утакмицу, рекао је селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић послије пораза од Грчке (12:10) у разигравању за пласман од петог до осмог мјеста на Европском првенству.

Србија ће у уторак у 15 часова играти за седмо мјесто против пораженог из дуела Црна Гора – Румунија.

- Понављам добро смо пришли, било је и грешака, али верујем да нико није очекивао овакву утакмицу односно да смо и Грчка и ми показали више него што се очекивало - рекао је Стевановић за сајт Савеза.

Остала је још једна утакмица и желимо да је завршимо побједом, додао је он.

- Већ смо се окренули Дохи и Светском првенству. Видљиво је да има пуно да радимо, то би било јасно и да смо имали више победа. Ово нам је тек трећа утакмица у комплетнијем саставу. Треба времена, не може ништа преко ноћи - поручио је Стевановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    22h 26m
    0
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    22h 44m
    5
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    23h 20m
    9
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    20h 15m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    19h 17m
    0