Сутра уручење кључева за 15 нових санитетских возила широм Српске

04.01.2022. 14:52
0
ИЗВОР: СРНА

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске организоваће сутра у Бањалуци уручење кључева 15 савремено опремљених санитетских возила, укупне вриједности 1.601.955 КМ, руководиоцима 15 здравствених установа.

Нова санитетска возила, које је набавила Влада Српске, обезбијеђена су за бањалучки Универзитетски клинички центар Републике Српске, Болницу "Свети врачеви" у Бијељини, те за домове здравља у Бањалуци, Берковићима, Братунцу, Власеници, Дервенти и Источном Сарајеву.

Возила су обезбијеђена и за Специјалну болницу за физикалну медицину и рехабилитацију "Мљечаница" у Козарској Дубици, Болницу "Др Младе Стојановић" у Приједору, те за домове здравља у Милићима, Мркоњић Граду, Невесињу, Приједору и Сокоцу, саопштено је из Министарства.

Уручење кључева заказана је у 13.00 часова на паркингу Административног центра Владе Српске.

Након свечаног уручења кључева руководиоцима здравствених установа, планирано је снимање санитетских возила, те изјаве за новинаре.

Коментари 0
Повезане вијести
Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља
Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО) Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО)
Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду испуњени Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду...
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    22h 49m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    20h 51m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    19h 44m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    18h 52m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    19h 49m
    0