У понуди онлајн курс о употреби Мајкрософт офиса

06.07.2020. 18:16
0
ИЗВОР: Srna

Компанија "М:тел" у сарадњи са компанијом "Логософт" организује вебинар о свакодневној употреби Мајкрософт офис 2019 алата.

"Логософт" је компанија са дугогодишњим искуством у пружању едукације из области ИТ-ја и први златни сертификовани партнер Мајкрософта за БиХ.

-Курс је намијењен свима који желе да овладају напредним знањима и вјештинама у врло популарним апликацијама а за његово похађање нису потребна стручна предзнања- саопштено је из "М:тела".

Предавањима се може присуствовати путем онлајн платформе – уживо у виртуелној учионици, а радионица ће се одржавати преко "МС тимс платформе". Предавања ће се, наводе из "М:тела", снимати па ће полазници имати могућност да их слушају и послије тренинга.

Курс почиње 13. јула и трајаће двије седмице, са укупно шест термина по два сата и то понедјељком, сриједом и петком од 18.00 до 20.00 часова.

-Цијена курса је 300 КМ плус ПДВ, а пријаве се могу послати на имејл - ict@mtel.ba до 10. јула. За компаније које пријаве више од два запослена одобрава се попуст од 10 одсто /попусти се не сабирају/- наводе из "М:тела".

Из ове компаније истичу да је поменути курс најбоља основа за квалитетан рад на рачунару, те да је познавање рада у апликацијама Word, Excel, Outlook и Powerpoint веома значајно за њихову пословну каријеру.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 33m
    0
  • Крађа у Палама
    14h 51m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 18m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    14h 6m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 27m
    0