U ponudi onlajn kurs o upotrebi Majkrosoft ofisa

06.07.2020. 18:16
0
IZVOR: Srna

Kompanija "M:tel" u saradnji sa kompanijom "Logosoft" organizuje vebinar o svakodnevnoj upotrebi Majkrosoft ofis 2019 alata.

"Logosoft" je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvi zlatni sertifikovani partner Majkrosofta za BiH.

-Kurs je namijenjen svima koji žele da ovladaju naprednim znanjima i vještinama u vrlo popularnim aplikacijama a za njegovo pohađanje nisu potrebna stručna predznanja- saopšteno je iz "M:tela".

Predavanjima se može prisustvovati putem onlajn platforme – uživo u virtuelnoj učionici, a radionica će se održavati preko "MS tims platforme". Predavanja će se, navode iz "M:tela", snimati pa će polaznici imati mogućnost da ih slušaju i poslije treninga.

Kurs počinje 13. jula i trajaće dvije sedmice, sa ukupno šest termina po dva sata i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 20.00 časova.

-Cijena kursa je 300 KM plus PDV, a prijave se mogu poslati na imejl - ict@mtel.ba do 10. jula. Za kompanije koje prijave više od dva zaposlena odobrava se popust od 10 odsto /popusti se ne sabiraju/- navode iz "M:tela".

Iz ove kompanije ističu da je pomenuti kurs najbolja osnova za kvalitetan rad na računaru, te da je poznavanje rada u aplikacijama Word, Excel, Outlook i Powerpoint veoma značajno za njihovu poslovnu karijeru.

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije
"Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel "Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    7h 9m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    6h 33m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    4h 48m
    11
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    21h 17m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    6h 27m
    0