У масовној тучи у Сарајеву повријеђена једна особа

18.02.2021. 18:36
0
ИЗВОР: radiosarajevo.ba

Једна особа тешко је повријеђена у тучи која се догодила у Сарајеву, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС).

Како је саопштено, синоћ у 21.15 сати, обавијештена је Трећа полицијска управа да је у улици Алеја липа, општина Ново Сарајево дошло до туче између неколико особа у УО Фаст Фоод "Веки".

Том приликом је оштрим предметом повријеђена особа Ш.Х., рођена 1959. године, настањена у Сарајеву.

- Повријеђеном је љекарска помоћ указана од стране екипе Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом у УКЦ у Сарајеву, гдје су од стране љекара констатоване тешке тјелесне повреде опасне по живот, а на Клиници за абдоминалну хирургију је задржан на даљем лијечењу. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужалштва Кантона Сарајево, а увиђај на мјесту догађаја обавили су полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево. Радећи на расвјетљавању поменутог догађаја, истог дана у 23.30 сати лишена су слободе лица: Ш.Ц., рођен 1959. године, А.Х., рођен 1960. године, М.С., рођен 1976. године и Е.С., рођен 1998.године, сви настањени у Сарајеву, због постојања основа сумње да се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела тешка тјелесна повреда и учествовање у тучи - саопштено је.

Они су предати у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање ухапшених особа МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над споменутим лицима.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ
Нема пада камата до сљедеће године Нема пада камата до сљедеће године
Повећана потражња за флашираном водом, увоз све већи Повећана потражња за флашираном водом, увоз све већи
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0