Ухапшен осумњичени за крађу кипа Брус Лија

09.03.2024. 11:29
1
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Херцеговачко-неретванског кантона ухапсили су лице чији су иницијали Д.П. /46/ из Мостара због сумње да је украло кип Брус Лија из парка Зрињевац у Мостару.

Из полиције су навели да су у истрази, која није била једноставна, учествовали чланови Полицијске управе Мостар, Одјељења криминалистичке полиције.

- Криминалистичка истрага била је компликована из више разлога, а поготово зато што парк Зрињевац нема видео-надзор. Упркос свим отежавајућим околностима, инспектори Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Мостар успјели су за кратко вријеме утврдити идентитет осумњиченог, лишити га слободе и пронаћи кип, који је оштећен - навели су из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

  • Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка
    03.03.2024. 11:03

    Кип Бруса Лија протекле ноћи нестао је из мостарског парка Зрињевац. Из Градске управе нисмо успјели добити информацију је ли статута хонгконшко-америчког глумца и мајстора борилачких вјештина м...

БиХ
Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка

Полицијска управа Мостар ће по окончању истраге над осумњиченим поднијети извјештај о почињеном кривичном дјелу надлежном тужилаштву.

Кип који је био постављен у парку Зрињевац нестао је прошлог викенда.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Nenad 09.03.2024. 12:17
    Vidite, koji anahronizam, nezavisno od toga koji smrad je ukrao kip, ali: Kakve društvenoistorijske zasluge zaista ima Brus Li za naše podneblje, ili za naše nacionalnoistorijsko biće, e da bi mu podizali spomenike, na prostorima gdje masa prečih zaslužnika strpljivo čeka svoj red na sjećanje?!
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    16h 4m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    14h 53m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    17h 30m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    17h 35m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    17h 3m
    0