Ухапшен осумњичени за крађу кипа Брус Лија

09.03.2024. 11:29
1
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Херцеговачко-неретванског кантона ухапсили су лице чији су иницијали Д.П. /46/ из Мостара због сумње да је украло кип Брус Лија из парка Зрињевац у Мостару.

Из полиције су навели да су у истрази, која није била једноставна, учествовали чланови Полицијске управе Мостар, Одјељења криминалистичке полиције.

- Криминалистичка истрага била је компликована из више разлога, а поготово зато што парк Зрињевац нема видео-надзор. Упркос свим отежавајућим околностима, инспектори Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Мостар успјели су за кратко вријеме утврдити идентитет осумњиченог, лишити га слободе и пронаћи кип, који је оштећен - навели су из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

  • Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка
    03.03.2024. 11:03

    Кип Бруса Лија протекле ноћи нестао је из мостарског парка Зрињевац. Из Градске управе нисмо успјели добити информацију је ли статута хонгконшко-америчког глумца и мајстора борилачких вјештина м...

БиХ
Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка

Полицијска управа Мостар ће по окончању истраге над осумњиченим поднијети извјештај о почињеном кривичном дјелу надлежном тужилаштву.

Кип који је био постављен у парку Зрињевац нестао је прошлог викенда.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Nenad 09.03.2024. 12:17
    Vidite, koji anahronizam, nezavisno od toga koji smrad je ukrao kip, ali: Kakve društvenoistorijske zasluge zaista ima Brus Li za naše podneblje, ili za naše nacionalnoistorijsko biće, e da bi mu podizali spomenike, na prostorima gdje masa prečih zaslužnika strpljivo čeka svoj red na sjećanje?!
Повезане вијести
Земљотрес у БиХ Земљотрес у БиХ
Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане
Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    11h 4m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 39m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    21h 3m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    20h 0m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 43m
    9