Украденим аутом кроз шуму бјежао од полиције

19.09.2019. 19:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Филмска потјера полиције из Милића за Зворничанином Дарком Ј. (37) који им је бјежао украденим аутомобилом уродила је плодом, јер су га за кратко вријеме успјели ухватили и ухапсити, а пронашли су и украдене ствари.

Наиме, све се одиграло у сриједу у ситним сатима, када је полиција добила пријаву од оштећеног, који је пријавио да му је лопов ушао у кућу, украо мобилни телефон и кључ од тојоте рав 4, којом је побјегао.

- Лопов је брачном пару буквално упао у кућу, у којој су били, нешто око сат иза поноћи те претурањем ствари украо мобилни и кључ тојоте. Када је човјек чуо буку, већ је било касно, лопов је одјурио аутом, а он је одмах позвао полицију - рекао је извор "Независних".

Полиција је одмах изашла на терен, а лопов, који је одраније познат полицији по крађама и дроги, уочен је у украденом аутомобилу, којим се упутио према Зворнику.

- Полиција га је прво јурила аутом, а када је видио да су му за петама, зауставио је ауто и утрчао у шуму, у којој се покушао сакрити односно побјећи - истиче наш саговорник. Према његовим ријечима, полицајци су кренули кроз шуму за њим и савладали га.

Како нам је потврђено из Полицијске управе Зворник, полицији је крађа пријављена у  око 1.15, а полицијски службеници ПС Милићи су недуго затим идентификовали осумњиченог у мјесту Вукшићи, општина Милићи.

- Осумњичено лице су брзом и спретном реакцијом лишили слободе, а  о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, по чијим инструкцијама ће према осумњиченом бити предузете даље мјере и радње - навели су из полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје
Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града Лице са хладним оружјем угрожавало грађане у центру града
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    21h 12m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 5m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    10h 29m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    5h 58m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    23h 22m
    0