Возилима са српским таблицама забрањен улазак на Косово

14.06.2023. 21:51
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Влада самопроглашеног Косова донијела је вечерас одлуку да возилима са српским регистарским таблицама забрани улазак на Косово, саопштио је портпарол владе Перпарим Криезиу.

Криезиу је рекао да је Влада, након хапшења тројице припадника косовске полиције од стране српских власти, донијела одлуку да повећа ниво граничних контрола, преноси Блиц.

– Из безбедносних разлога, институције су одлучиле да повећају ниво граничних контрола. Због тога је, као хитан корак, одлучено да се забрани улазак возила са српским таблицама на Косово, док се наставља анализа ситуације од стране безбедносних институција. Следеће радње биће предузете на основу препорука институција за спровођење закона – објаснио је он.

Коментари 0
Повезане вијести
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 43m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    6h 7m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    4h 22m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    20h 51m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    6h 1m
    0