За дане у изолацији: Филмови који ће свакога заинтересовати

17.03.2020. 14:28
0
ИЗВОР: srpskainfo

Како бисте лакше провели ове дане када се многима препоручује да остану у излолацији, Elle.rsдоноси вам осам приједлога филмова који ће свакога заинтересовати.

 

 “Growing up Smith”

Одрастање није лако. Посебно ако се са породицом селите у Америку, са надом да ћете живети амерички сан. Упознајте Смита Батнагар, необичног дјечака из Индије који се заљубљује у своју комшиницу, те почиње да мијења своје понашање, што се у великој мјери супротставља са идеалима његове породице.

Rings“

Редитељ филма Rings, Ф. Хавијер Гутијерез представио је наставак чувеног Rings филма, који је од техно-хорор филма деведесетих трансформисан у модерну, застрашујућу причу са елементима драме. У филму упознајемо младу жену која постаје забринута за свог дечка кад он почне да истражује мрачну подкултуру која окружује мистериозни видео снимак у ком се каже да ће гледалац снимка бити убијен након седам дана.

„War on Everyone“

Ако нисте фан редитеља Џона Мајкла Дагласа, тј. његових филмова, његова посљедња комедија ће вас можда навести на то. Филм прати причу два корумпирана полицајца који почињу да уцјењују сваког криминалца који им се нађе на путу. Догађаји почињу да се компликују, када се појави неко ко је још опаснији од њих…

„A cure for wellness“

Прошло је 15 година од када је познати редитељ Горе Вербински лансирао јапански хорор Круг. Након Пирата са Кариба и „Круга“ он се враћа свом првом жанру- хорору, доносећи нам узбудљиву причу која никога неће оставити равнодушним.

„A cure of wellness“ је прича о мушкарцу који открива сумњив посао у наизглед савршеном спа центру у швајцарским Алпима.

 „Lovesong“

Глумица Рајли Коуг је након „American Honey“ i „The Discovery“, заиграла у још једном филмском остварењу. Ријеч је о драми под називом „Lovesong“, која нам открива интимно женско пријатељство са Минди.

 „American Fable“ 

„American Fable“ је бајковити трилер смјештен у 80. године прошлог вијека, на простору Средњег запада, фокусиран на живот дјевојчице која живи у тамном, понекад магичном свијету. Наиме, када једанаестогодишња Гити открије да њен  отац крије човјека у породичном силосу, она је принуђена да одлучи између спашавања живота човјека или заштите своје породице од посљедица његових акција.

„My Name Is Emily“ 

„My Name Is Emily“ је више од тинејџерског филма. Драма коју потписује редитељ Сајмон Фицмаурис нам открива дирљиву причу о Емили, шеснаестогодишњакињи која бјежи од куће заједно са пријатељом Арденом, зато што не може да поднесе проблеме њеног оца.

 „The Girl with All the Gifts“

Ако сте љубитељ филма о зомбијима, сигурно ћете вољети овај филм.  У блиској будућности руралну Енглеску опседају мутантни жељни крви, а лијек за све лежи у мозгу малене зомби дјевојке Мелани.

Коментари 0
Повезане вијести
У Москви почели "Дани документарног филма Републике Српске у Русији" У Москви почели "Дани документарног филма Републике Српске у Русији"
Пале: "Кинотека" посвећена култним комедијама Пале: "Кинотека" посвећена култним комедијама
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 8m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 22m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 29m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 17m
    0
  • Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
    4h 38m
    0