За изборе у Приједору пријављено 11 странака и пет независних кандидата

25.10.2021. 14:14
0
ИЗВОР: СРНА

Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ разматрала је на данашњој сједници Извјештај о извршеним провјерама политичких субјеката за учешће на Пријевременим изборима за градоначелника Града Приједора 12. децембра и овјерила пријаве за 11 политичких странака и пет независних кандидата.

За учешће на Пријевременим изборима за градоначелника Града Приједора овјерене су политичке странке и независни кандидати: СДС Српска демократска странка, ПДП – Партија демократског прогреса, ДНС – Демократски народни савез, Савез независних социјалдемократа – СНСД – Милорад Додик, Радничка партија, Лијево крило.

Овјерени су и РЕ-БАЛАНС, Круг, СНС ФБиХ – Само најбољи иду напријед, Демократски центар Републике Српске, Отаџбинска странка, Слађана Радаковић, Данијел Симатовић, Младен Унијат, Вијекослав Крнета и Саша Ступар.

– У складу са Упутством о редослиједу изборних активности за одржавање пријевремених избора за градоначелника Града Приједор овјерене политичке странке захтјеве за овјеру коалиција подносе до петка, 29. октобра до 16 часова – саопштено је из ЦИК.

Коментари 0
Повезане вијести
Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе ...
Писмо читалаца: Студирају најбољи, представљају их најгори Писмо читалаца: Студирају најбољи, представљају их најгори
Приједорчанин ушао у полицијску станицу и украо пушку полицији Приједорчанин ушао у полицијску станицу и украо пушку полицији
Најчитаније
 • Ухапшено лице из Источне Илиџе
  11h 50m
  0
 • Ухапшен осумњичени за скрнављење спомен-плоче на Врацама
  7h 29m
  0
 • Враћао се са свињокоља, пао на нож и преминуо
  14h 2m
  0
 • Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама
  11h 24m
  0
 • Извјесна наплата јавних паркинга у Источном Новом Сарајеву
  3h 11m
  2