Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини

26.04.2024. 20:54
0
ИЗВОР: katera.news

Допис Џудо савеза Републике Српске преносимо у цјелости:

„Поштовани, на легално заказаној Скупштини Џудо савеза Републике Српске, заказаној данас у Билећи, са почетком у 13.00 часова, било је присутно 38 делегата, испред 19 клубова.

Као што знате, у Џудо савезу РС постоји 41 чланица, односно 41 клуб. Увидом у статус клубова, односно обавеза које клубови имају према савезу, установљено је да 36 клубова има право гласа. Предсједник Скупштине Савеза је тражио да се испита статус свих присутних 19 клубова, који су дошли на данашњу Скупштину. Након увида, установили смо да два клуба немају права гласа, те је исти отказао одржавање редовне Скупштине с обзиром на то да нема потребног кворума да Скупштина ради легално.

Демантујемо гласине да је скупштина нелегално заказана, тако да су те дезинформације допринијеле недостатку кворум, а што је у најмању руку некоректно од стране опортуниста, а који  се представљају да све раде само за развој и напредак џуда у Републици Српској.

Поновна редовна Скупштина се сазива 4. јуна, и иста ће се одржати на Јахорини, о чему ће се уредно обавијестити све чланице Скупштине. Свим чланицама Савеза благовремено ће се доставити позив са приједлогом дневног реда и пратећим материјалима.“

Коментари 0
Повезане вијести
Скупштина Џудо савеза Српске без кворума Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
Дражен Суботић нови предсједник Џудо савеза Републике Српске Дражен Суботић нови предсједник Џудо савеза Републике Српске
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    3h 38m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 24m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    9h 4m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    5h 57m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    20h 53m
    0