Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini

26.04.2024. 20:54
0
IZVOR: katera.news

Dopis Džudo saveza Republike Srpske prenosimo u cjelosti:

„Poštovani, na legalno zakazanoj Skupštini Džudo saveza Republike Srpske, zakazanoj danas u Bileći, sa početkom u 13.00 časova, bilo je prisutno 38 delegata, ispred 19 klubova.

Kao što znate, u Džudo savezu RS postoji 41 članica, odnosno 41 klub. Uvidom u status klubova, odnosno obaveza koje klubovi imaju prema savezu, ustanovljeno je da 36 klubova ima pravo glasa. Predsjednik Skupštine Saveza je tražio da se ispita status svih prisutnih 19 klubova, koji su došli na današnju Skupštinu. Nakon uvida, ustanovili smo da dva kluba nemaju prava glasa, te je isti otkazao održavanje redovne Skupštine s obzirom na to da nema potrebnog kvoruma da Skupština radi legalno.

Demantujemo glasine da je skupština nelegalno zakazana, tako da su te dezinformacije doprinijele nedostatku kvorum, a što je u najmanju ruku nekorektno od strane oportunista, a koji  se predstavljaju da sve rade samo za razvoj i napredak džuda u Republici Srpskoj.

Ponovna redovna Skupština se saziva 4. juna, i ista će se održati na Jahorini, o čemu će se uredno obavijestiti sve članice Skupštine. Svim članicama Saveza blagovremeno će se dostaviti poziv sa prijedlogom dnevnog reda i pratećim materijalima.“

Komentari 0
Povezane vijesti
Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
Dražen Subotić novi predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Dražen Subotić novi predsjednik Džudo saveza Republike Srpske
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    11h 54m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    14h 13m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    14h 40m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    17h 20m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    10h 1m
    0