Грабар-Китаровић најавила нови производ, зваће се - Чоколинда!?

04.12.2019. 11:43
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић изјавила је да нема ништа против тога да Подравка један свој нови производе назове - Чоколинда, пише Index.hr.

Предсједница Хрватске и кандидаткиња ХДЗ-а гостовала је у Хрватском дому у Крижевцима гдје је говорила о својим досадашњим постигнућима и ономе за шта ће се залагати ако добије нови мандат.

Открила је како је Подравкиним менаџерима дала своју сагласност да производ назову управо тако - Чоколинда.

-Рекла сам колегама из Подравке: 'Дајем вам своју сагласност, одричем се било каквих накнада, лијепо измислите нови производ, назовите га тако.' Увјерена сам да ће се сигурно добро продавати, не само у подручју југоистока Европе него и у подручју Залива и других држава. Нека нам држава расте, а мени нека се смију колико хоће. Забрињавају ме, наравно, трендови лошег и ружног језика, језика мржње, али мене не може ништа поколебати- рекла је Колинда Грабар Китаровић, а преноси Prigorski.

Она је рекла да се недавно у оквиру предизборних скупова у Бјеловару, Вирју, Копривници и Крижевцима дружила и с предсједником управе Подравке Марином Пуцаром.

Иначе, кованица Чоколинда настала је након буре која се подигла током подјеле пакетића дубровачкој дјеци 2016. године.

У пакету се, наиме, нашла и чоколадица српске фирме Пионир па се Колинда Грабар Китаровић због тога извињавала дјеци и јавности.

То је изазвало лавину негативних коментара у цијелом региону, а мини аферу с чоколадицом Монy пренијели су и страни медији.

Афера је прозвана - Чоколинда.

Коментари 0
Повезане вијести
Китаровићева и Милановић о томе ко је Хрватску посвађао са Србијом Китаровићева и Милановић о томе ко је Хрватску посвађао са Србијом
Према анкетама Милановић испред Китаровићеве пред гласање у другом кругу Према анкетама Милановић испред Китаровићеве пред гласање у другом кругу
Вучић: Тражио сам од Колинде да не користи израз "великосрпска агресија" Вучић: Тражио сам од Колинде да не користи израз "великосрпска агресија"
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    18h 42m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    8h 38m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    20h 29m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    16h 9m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    19h 29m
    0