Grad bogatiji za dva dječaka

11.04.2024. 08:26
0
IZVOR: srna.rs

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa rođena su dva dječaka.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 55 pacijenata.

 

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija,

Trnovo,

Zbog radova u TS  35/10 kV Trnovo doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10.00 do 12.00 svim potrošačima na području opštine Trnovo, izuzev potrošača u naseljima: Brana, Grab, Oglavak, Bogatići, Hadžići polja, Kijevo, Turbe i Batići.

Čajniče,

Zbog radova na 10 kV vodu Čajniče iz TS 110/h kV Goražde 2 doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 12.00 do 15.00 časova potrošačima u naseljima: Hubjeri, Bučje, Žuželo, Zakalje, Kozara i Potkozara na području opštine Novo Goražde, te naseljima: Kobilići, Kapov Han, Sudići, Miljeno, Bezujno, Bučkovići, Popovići, Prvanj, Gaj, Ponikve, Stražica, Trojan, Brenta Crni Bor, Batotići i Trpinje, na području opštine Čajniče.

Pale,

Zbog radova na 10 kV vodu Bulozi doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.30 do 14.30 časova potrošačima u naselju Donja Ljubogošta i potrošačima: PP Milkus, Mermer ukras, pilana Daiva, Nestro petrol, Špic petrol i auto servisi Dadeks i Lazarević.

U porodilištu bolnice u Foči u toku protekla 24 časa rođeni su dječak i djevojčica.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 17 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 9 pacijenata.

 

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa imale su jednu intervenciju.

Istočna Ilidža,

Tehnička intervencija na otvaranju vrata stana u Ulici Ive Andrića br.17 od 8.25 do 8.55 časova. Intervenisala dva vatrogasca sa jednim vozilom.

Uslovi za vožnju jutros su povoljni, intenzitet saobraćaja je umjeren osim u gradskim područjima gdje je pojačan, a vozačima se savjetuje da posebnu pažnju obrate na motocikliste, bicikliste i vozače električnih romobila, posebno u gradovima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na lokalitetu Han Derventa u opštini Pale do 10. jula zbog minerskih radova dolaziće do povrememene obustave saobraćaja na dijelu magistralnog puta Podromanija-Donja Ljubogošta.

Na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina saobraćaj se odvija usporeno, jednom saobraćajnom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Izmjene u saobraćaju zbog radova su i magistralnom putu Brod na Drini /Foča/-Hum /Šćepan Polje/ kao i na magistralnom putnom pravcu Rudanka-Doboj zbog uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta na koridoru "Pet ce" od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Do povremene obustave saobraćaja, zbog izvođenja bušačko-minerskih radova, dolaziće na dionici magistralnog puta Trnovo-Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice u vremenu između 7.00 i 16.00 časova.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika zabranjen je saobraćaj za vozila iznad pet tona najveće dozvoljene mase. Teretna vozila iznad pet tona preusmjeravaju se na novi most Bratoljub u Bratuncu i na granični prelaz Rača, dok autobusi mogu koristiti granični prelaz Šepak. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz sunčane intervale.

U Hercegovini će tokom većeg dijela dana biti uglavnom sunčano i vjetrovito uz jaku buru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog smjera.

Najviša temperatura vazduha od 18 do 23, na jugu do 27 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak sedam, Čemerno, Bjelašnica osam, Sokolac, Bihać, Tuzla devet, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Banjaluka, Doboj, Bugojno, Sarajevo, Sanski Most, Zenica 10, Bijeljina, Bileća, Livno 11, Rudo 13, Foča 14, Trebinje 15, Neum 16 i Mostar 19 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 25 beba Srpska bogatija za 25 beba
Pretežno oblačno i nestabilno Pretežno oblačno i nestabilno
Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša
Najčitanije
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    22h 1m
    0
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    22h 19m
    5
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    22h 55m
    8
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    19h 50m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    18h 52m
    0