Istočna Ilidža: Javni poziv za sufinansiranje ZEV-a i izgradnju liftova

30.07.2024. 09:27
1
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović raspisuje javni poziv za sufinansiranje projekata zajednica etažnih vlasnika (ZEV) na području opštine Istočna Ilidža.

Javni poziv se odnosi na dvije kategorije projekata, mali projekti do 2.000,00 KM i veliki projekti od 10.000,00 do 30.000,00 KM.

Cilj javnog poziva je pružanje pomoći građanima u ostvarivanju njihove zakonom utvrđene obaveze za finansiranje investicionog održavanja zgrada, čime se sprečava ili otklanja opasnost po život i zdravlje ljudi, obezbjeđuje sigurnost korisnika zgrada i okoline – poručili su iz opštine Istočna Ilidža.

Osim toga, kako je navedeno na zvaničnoj stranici opštine Istočna Ilidža, načelnik ove opštine raspisuje i javni poziv za sufinansiranje projekata zajednica etažnih vlasnika, za izgradnju liftova na području ove lokalne zajednice.

Cilj javnog poziva je pružanje pomoći građanima u ostvarivanju njihove zakonom utvrđene obaveze za finansiranje investicionog održavanja zgrada, te da se obezbijedi dodatna vertikalna komunikacija, odnosno lift, obzirom da se radi o naselju izgrađenom za porodice poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca, poručil su iz ove opštine, dodajući da se javni poziv raspisuje za sufinansiranje projekata za korisnike u stambenom naselju ,,Sokoˮ.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    pero 30.07.2024. 10:52
    asfaltirajte Pavlovića ulicu,izgleda kao kozja staza.
Povezane vijesti
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom Sarajevu Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom...
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    17h 29m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    22h 44m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    12h 12m
    3
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    14h 12m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    20h 30m
    0