Kompanija m:tel dodijelila stipendije uspješnim studentima (FOTO)

08.02.2022. 13:27
0
IZVOR: Katera

Svečana dodjela stipendija, koje kompanija m:tel već 12. godinu zaredom uručuje najuspješnijim studentima elektrotehničkih i prirodnomatematičkih fakulteta u BiH, održana je danas na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu.

M:tel-ove stipendije ove godine je dobilo osam studenata Elektrotehničkog fakuletata iz Istočnog Sarajeva, kao i jedan student Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci.

Slika

Foto: Katera

Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel, izrazila je zadovoljstvo što su i ove godine najbolji studenti elektrotehnike iz Istočnog Sarajeva i Banje Luke postali m:stipendisti, te im uputio iskrene čestitke.

- Hoćemo da studentima damo podršku za vrijeme studiranja, posao nakon studiranja, stručnu praksu za vrijeme studiranja, a sve sa razlogom da ostanu u zemlji koju vole – rekla je Trivan nakon svečane dodjele stipendija.

Ona je podsjetila da je m:tel prestižna kompanija, koja je brzo razvija, te da Telekom grupacija radi u EU i teritoriji Balkana i poručila studentima da u ovoj kompaniju mogu naći svoje mjesto, pristojnu plata, a u vrijeme studiranja i podršku.

-  Moram da kažem da preko trideset stipendista već radi u kompaniji m:tel i očekujem da će i studenti koji su danas potpisali stipendije biti dio naše porodice – istakla je Trivan.

Dekan Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu Božidar Popović rekao je da je do sada oko 70 studenata ovog fakulteta bilo stipendisti m:tel kompanije.

- Drago nam je što je kompanija m:tel u nama prepoznala  ozbiljnog partnera, kao i kvalitet naših studenata. Ponosan sam na studente koji su potvrdili da naši studenti marljivo rade, vrijede i isključivo svojim znanjem ostvaruju svoje ciljeve – rekao je Popović.

Slika

Foto: Katera

Sara Gluhović, student treće godine na smjeru računarstvo i informatika, istakla je da je stipendija podsticaj i motiv za dalji trud i zalaganje, ali i velika čast, s obzirom na to da je dodjeljuje jedna velika kompanija.

-  Vidim sebe u ovoj kompaniji jer je to jedna od kompanija koja cijeni zaposlene, pruža ogromnu mogućnosti i koja će definitivno biti prva stanica na kojoj ću željeti da steknem iskustvo - rekla je Gluhovićeva.

M:stipendije se dodjeljuju u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanije m:tel, i to studentima fakulteta sa primarnom vezom sa djelatnošću kompanije koji imaju prosjek ocjena osam i iznad osam. Stipendisti će do kraja prvog ciklusa studija od m:tel-a dobijati mjesečni iznos od po 300 KM, ali i šansu da u kompaniji provedu mjesec dana na stručnoj praksi, te priliku za zaposlenje u ovoj kompaniji po završetku studija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Navijačka atmosfera i u vašem domu: Hisense televizori po sniženim cijenama u m:tel-u Navijačka atmosfera i u vašem domu: Hisense televizori po sniženim cijenama u m:tel-u
M:tel kampanja „Nema brige za gige“ nagrađena za najbolju upotrebu videa i multimedije M:tel kampanja „Nema brige za gige“ nagrađena za najbolju upotrebu videa i multimedije
Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima
Najčitanije
  • Uhapšen zbog pucnjave u Palama
    21h 24m
    1
  • Koncert Željka Samardžića večeras u sportskoj dvorani na Trgu Srbije
    20h 46m
    1
  • Mošti Svete Tekle i Svetog Varnave na čelu današnje Spasovdanske litije u Istočnom Novom Sarajevu
    21h 15m
    1
  • Marija Karađorđević, srpska kraljica koja zaslužuje poštovanje ravno svetici
    20h 4m
    3
  • Mitropolit Hrizostom obavio obred lomljenja slavskog kolača, zbog kiše nije održana Spasovdanska litija
    10h 54m
    1