Nastavlja se niz Aleksićevih žrtava, prijavile ga još dvije glumice

18.01.2021. 10:50
1
IZVOR: Tanjug

Nakon glumice Milene Radulović, njena koleginica Sara Zeljković objavila je da je, zajedno sa još jednom neimenovanom djevojkom, juče u policiji iznijela optužbe za seksualno zlostavljanje protiv svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Zeljković, koja je bila učenica u školi glume kod Aleksića, navela je na Instagramu da ju je, kada je imala 16, 17 godina, on pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor i da ju je ispitivao o stvarima vezanim za seksualna iskustva, kao i da ju je dodirivao.

Ona je, kako prenose mediji, pozvala sve djevojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Aleksića da joj se obrate i poručila im da će ih povezati sa "sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju".

- Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - navela je Zeljković.

Nakon optužbi glumice Milene Radulović, režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Radulović su, nakon što je istupila javno o ovom slučaju, podržale brojne kolege, političari i druge javne ličnosti.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    zox 18.01.2021. 12:48
    Pedofila na doživotnu, a nauk roditeljima da ne trče na privatne škole i kurseve, pustite pomodarstvo,ne može svako biti pedagog.
Povezane vijesti
Mika Antić nam je ostavio najljepši recept za sreću u novoj godini Mika Antić nam je ostavio najljepši recept za sreću u novoj godini
Early Bird prijave za “Jahorina Ultra Trail” još dva dana Early Bird prijave za “Jahorina Ultra Trail” još dva dana
"Poezija je nebeski med iz nevidljivog saća duše" "Poezija je nebeski med iz nevidljivog saća duše"
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    21h 59m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 1m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    18h 54m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 2m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    18h 59m
    0