Novi ciklus obuka za inovativne početnike u Bileći

09.09.2019. 21:06
1
IZVOR: Srna

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizuje novi ciklus obuka i mentoringa za inovativne početnike u poslovanju, koji će biti realizovani u okviru Akcelerator programa tokom oktobra, novembra i decembra u Bileći.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju zasnovanim na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode i usluge, saopšteno je iz ove agencije.

Program se sastoji od tri faze - programa predakceleracije, akceleracije i programa rasta, putem kojih se obezbjeđuje kontinuirana podrška početnicima u poslovanju u cilju realizacije njihove poslovne ideje.

Javni poziv za učešće u Akcelerator programu otvoren je danas i trajaće do 9. oktobra, a zainteresovani pojedinci ili timovi mogu se prijaviti putem obrasca koji se nalazi na veb stranici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća /rars-msp.org/ i Preduzetničkom portalu Republike Srpske /preduzetnickiportalsrpske.net/.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća obuku organizuje u saradnji sa opštinom Bileća i Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja.

Podrška obezbijeđena ovim programom obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.

Najuspješnije pojedince ili timove Agencija će na kraju ciklusa i nagraditi , navodi se u saopštenju.

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća sprovela je tokom prošle godine u Banjaluci i Prijedoru dva ciklusa akcelerator pilot programa koji je uspješno prošlo 19 timova. Dvije najbolje poslovne ideje nagrađene su novčano, a pet ih je dobilo priliku da se dalje razvijaju u okviru preduzetničkih inkubatora.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Ivan 09.09.2019. 22:58
    Cuo sam da je Bileca propala totalno...
Povezane vijesti
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Završena obnova Crkve Svetog arhangela Mihaila u Trnovom dolu Završena obnova Crkve Svetog arhangela Mihaila u Trnovom dolu
Veselin Vujović: Opština Bileća izlazi iz krize! Veselin Vujović: Opština Bileća izlazi iz krize!
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    15h 11m
    9
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    15h 25m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    15h 17m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    17h 42m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    6h 6m
    0