Prodat Ronaldov dres za liječenje Gavrila Đurđevića

11.05.2021. 20:07
0
IZVOR: SRNA

Potpisani dres fudbalera Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara /oko 11.000 evra/ na aukciji za pomoć osmomjesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopšteno je danas iz kompanija "Mocart".

 Ta kompanija, koja je uspjela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, navela je da je kupac dresa želio da ostane anoniman, ali je dodala da je riječ o kolekcionaru i uličnom umjetniku koji ima "Instagram" profil "Black Sails".

Ronaldo je poslao svoj potpisan dres nakon što je kompanija "Mocart" kupila njegovu kapitensku traku i uplatila više od 7,5 miliona dinara, oko 63.800 evra, na Gavrilov račun u fondaciji "Budi human".

Kao i za Ronaldov, kompanija "Mocart" dala je i početnu ponudu od milion dinara ,oko 8.500 evra, i za dres Lionela Mesija, a licitacija traje do četvrtaka, 13. maja, u 15.00 časova.

Gavrilo Đurđević rođen je 7. septembra 2020. godine, a tri mjeseca poslije rođenja konstatovano je da ima rijetku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1).

Za liječenje malog Gavrila potrebno je još nešto manje od milion evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Pokrenuo besplatnu šlep službu za lica sa invaliditetom Pokrenuo besplatnu šlep službu za lica sa invaliditetom
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 17m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    22h 59m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 27m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 19m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 18m
    0