Мали Вукан примио Золгенсму, све прошло без компликација

02.06.2022. 12:24
1
ИЗВОР: rs.n1info.com

Десетомјесечни Вукан Стоиљковић који болује од спиналне мишићне атрофије најтежег облика, примио је у уторак Золгенсму, лијек од 2,5 милиона евра, за шта се новац прикупљао у бројним хуманитарним акцијама.

Како су његови родитељи навели на друштвеним мрежама, све је прошло без икаквих компликација.

- Успјели смо да прикупимо јако брзо огромну количину новца и Вукана доведемо до лијека који му је спасио живот! Будите поносни на себе и сав допринос који сте пружили. Ми смо вам толико захвални да не постоје ријечи којима бисмо ову захвалност и срећу могли да искажемо.

Хвала свима који су несебично помагали у овој трци са временом, јер смо успјели да ухватимо тај тренутак живота вриједан. Хвала сваком од вас, за сваку поруку, уплату, организацију. Хвала вам за дивне базаре, концерте, књижевне вечери, представе, лицитације, аукције, Вуканову пицу, Вуканов коктел, Вуканову кафу, Вуканов кошаркашки терен, Вуканов мото скуп и ауто скупове…

Хвала свим удружењима, општинама, заједницама, установама, јавним и приватним предузећима, војсци, полицији, спортистима, јавним личностима. Посебно хвала нашем дивном граду Врању, чије су се добре душе ујединиле као никада до сада - написано је у објави.

- Подједнако захваљујемо и свим осталим градовима, дијаспори и добрим људима из целог света, Хвала Србијо, хвала, Републико Српска - додали су.

У објави је наведено да им је клиника Бетхесда пружила предиван третман од првог дана боравка.

- Велику захвалност дугујемо и дивним родитељима осталих малишана који се попут нас боре са овом болешћу. То су наши другари, саборци и сапутници у овој причи и дивно је знати да смо заједно у овоме - наведно је у поруци родитеља.

- Будите уз нас, јављамо се са сваким новим успjехом који наш мали, а тако велики борац направи, и надамо се да ће их тек бити! Хвала што сте Вукану спасили живот - стоји у објави

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Joka 02.06.2022. 18:07
    Napokon da nesto procitam a da se istinski obradujem.Dragi nas Vukane neka ti dragi Bog pomogne da ozdravis i budes veselo, zdravo I napredno dijete na radost svojih roditelja I svih nas koji smo nekim svojim novcanim doprinosom doprinijeli da se sakupi novac za lijek.
Повезане вијести
Мали Лав добија спасоносни лијек, трошкове сноси Србија Мали Лав добија спасоносни лијек, трошкове сноси Србија
Мали Вукан напунио годину дана Мали Вукан напунио годину дана
Вукан се пробудио насмијан Вукан се пробудио насмијан
Најчитаније
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    19h 37m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    18h 50m
    0
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    1h 40m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    20h 58m
    3
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    23h 11m
    1