Отказан „Адрија тур“ у Бaњалуци и Сарајеву

23.06.2020. 15:27
0
ИЗВОР: srpskainfo

Након што је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић објавио да је позитиван на вирус корона, организатори "Адрија тура" донијели су очекивану одлуку, а то је да откажу преостала два догађаја.

Наиме, "Адрија тур" се требао наставити 3. и 4. јула у Бањалуци, док је 5. јула у Сарајеву био планиран егзибициони меч између Новака Ђоковића и Дамира Џумхура. Међутим, након данашњих вијести оба догађаја су отказана.

Предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић јуче је истакао да ће поштовати сваку одлуку организатора и да је овај турнир требао бити само једак корак у сарадњи са Фондацијом и породицом Ђоковић, тако да је могуће да најбољи свјетски тенисер ипак у будућности посјети највећи град Српске.

– Изузетно нам је жао што морамо да прекинемо организацију турнира у Бањалуци и Сарајеву. Радовали смо се да публика која чека врхунске асове, коначно види уживо Новака Ђоковића и друге тенисере, као и да играњем у овим градовима омогућимо промоцију спорта и финансијску подршку локалним играчима. Нажалост, због свих догађаја посљедњих дана донијели смо одлуку да је сада најважније да се епидемиолошка ситуација стабилизује, као и да се сви опораве. Захваљујемо се свим учесницима из Тениског савеза Републике Српске, града Сарајева, свима који су претходних дана вриједно радили на припреми догађаја. Цијенимо то и остајемо пријатељи, а надамо се да ћемо нашу идеју спровести у дјело, чим се за то стекну услови - истакао је директор Ђорђе Ђоковић. 

Коментари 0
Повезане вијести
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут
Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    5h 1m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    23h 23m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    20h 31m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    23h 37m
    2
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    19h 45m
    0