Ухапшен мушкарац због напада на полицајца

23.11.2021. 09:42
0
ИЗВОР: Срна

Мушкарац чији су иницијали Р.М. из Скелана код Сребренице ухапшен је због физичког напада на полицајца, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Полицији је синоћ око 20.45 часова пријављено да је лице Р.М. нарушавало јавни ред и мир на бензинској пумпи у Скеланима и нанијело повреде мушкарцу чији су иницијали Р.Ж. из истог мјеста.

Након интервенције полицијских службеника Р.М. се оглушио о законито издато наређење, те је физички насрнуо на полицијског службеника.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се након документовања догађаја Тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу напад на службено лице у вршењу службене радње.

Коментари 0
Повезане вијести
Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посљедњег тренутка Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посље...
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 24m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 42m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 9m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 57m
    0