Украо такси возило па слетио с пута

05.08.2021. 13:44
0
ИЗВОР: Глас Српске

Малољетник из Станара, чији идентитет није саопштен, искористио је непажњу таксисте Љ.Л. те сјео у његову "шкоду" и убрзо након тога слетио с пута.

У несрећи је малољетник повријеђен, а из Полицијске управе Добој саопштено је да се несрећа десила у сриједу, 4. августа у мјесту Церовица на подручју општине Станари.

- Наведена малољетна особа је 4. августа  око 14 часова сјела у такси возило "шкода" власништво Љ.Л. које је било паркирано поред пута у Церовици код Станара те се одвезао аутомобилом. Убрзо је након тога због неприлагођене брзине возилом слетио с пута -саопштила је ПУ Добој.

Додали су да је малољетнику указана љекарска помоћ након чега је уз пратњу чланова породице одвезен на даље лијечење у добојску болницу - Одјељење неуропсихијатрије.

- О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари - рекли су у полицији.

Коментари 0
Повезане вијести
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Невријеме у Бањалуци и Добоју (ВИДЕО) Невријеме у Бањалуци и Добоју (ВИДЕО)
Полиција спасила особу која је покушалa да скочи у Босну Полиција спасила особу која је покушалa да скочи у Босну
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 58m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 40m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 8m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 29m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 38m
    0