Украо такси возило па слетио с пута

05.08.2021. 13:44
0
ИЗВОР: Глас Српске

Малољетник из Станара, чији идентитет није саопштен, искористио је непажњу таксисте Љ.Л. те сјео у његову "шкоду" и убрзо након тога слетио с пута.

У несрећи је малољетник повријеђен, а из Полицијске управе Добој саопштено је да се несрећа десила у сриједу, 4. августа у мјесту Церовица на подручју општине Станари.

- Наведена малољетна особа је 4. августа  око 14 часова сјела у такси возило "шкода" власништво Љ.Л. које је било паркирано поред пута у Церовици код Станара те се одвезао аутомобилом. Убрзо је након тога због неприлагођене брзине возилом слетио с пута -саопштила је ПУ Добој.

Додали су да је малољетнику указана љекарска помоћ након чега је уз пратњу чланова породице одвезен на даље лијечење у добојску болницу - Одјељење неуропсихијатрије.

- О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари - рекли су у полицији.

Коментари 0
Повезане вијести
Жена погинула у директном судару код Добоја Жена погинула у директном судару код Добоја
Возачу четири и по године робије јер је усмртио пјешака Возачу четири и по године робије јер је усмртио пјешака
Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 38m
    0
  • Крађа у Палама
    14h 56m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 23m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    14h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 32m
    0