Авиобомбе пронађене у Сарајеву коначно отишле у ваздух

13.09.2019. 11:48
0
ИЗВОР: klix.ba

Припадници Федералне управе цивилне заштите (ФУЦЗ) уништили су све четири авиобомбе које су у протеклих седам дана пронашли, а потом и успјешно деактивирали на градилишту у близини РТВ дома у Сарајеву.

Слика

Бомбе су уништене на полигону за уништавање минско-експлозивних и неексплодираних убојитих средстава (НУС) Лапов дол код Коњица.

Операција транспорта из Сарајева започела је јутрос око четири сата, а неколико сати послије припадници ФУЦЗ, уз подршку МУП Кантона Сарајево и Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево, уништили су бомбе ван насељених мјеста на полигону, без икаквих посљедица.

Претходно су из ФУЦЗ замолили све грађане који живе или се за вријеме ове операције задесе у овом подручју да се придржавају упутстава овлаштених полицијских службеника и припадника цивилне заштите како не би угрозили властиту безбједност и безбједност цијеле операције.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    19h 10m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    16h 39m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    10h 53m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    15h 57m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    7h 5m
    0