Фирма „Мраз“ сашила и подијелила око 4 хиљаде заштитних маски

26.03.2020. 16:04
0
ИЗВОР: Srna

Паљанска фирма "Мраз", са богатим искуством кројења и шивења, до сада је становницима и институцијама на подручју општине Пале подијелила око 4.000 заштитних маски које су сашили њени радници, речено је Срни у Управи овог предузећа.

Маске су дијелили грађанима на Паљанском шеталишту, а одређен број су донирали Црвеном крсту, општини Пале и осталим институцијама на подручју ове локалне заједнице.

У фирми истичу да су до сада маске шили од материјала које су имали и додају да је тешко доћи до потребног материјала, али да се сналазе.

- Радимо пуним капацитетом и надамо се да ћемо обезбиједити довољан број заштитних маски, иако је потражња велика - кажу у Управи.

Предузеће "Мраз" Пале почело је са радом 1980. године као мала кројачка радионица са неколико радника, а временом се ширило, повећавало број запослених и обим послова.

Фабрика на Палама, у власништву породице Ковачевић, запошљава више од 100 радника и веома успјешно сарађује са угледном њемачком фирмом "Грајф",

Коментари 0
Повезане вијести
У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски
Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију
СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 15m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 14m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 41m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 8m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 33m
    0