Осумњичен да је у карантину вријеђао полицајце и покушао напустити смјештај

03.05.2020. 13:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Бијељинска полиција поступила је у суботу по пријави да Ермин К. (31), који је смјештен у карантин, у видно алкохолисаном стању нарушава јавни ред и мир те вријеђа и галамом узнемирава остале кориснике карантина.

Како су навели из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале,  око 15.10 часова пријављено је да једна особа нарушава јавни ред и мир у оквиру карантина у просторијама Основне школе  ''Вук Караџић'', а патрола је на лицу мјеста затекла  Е.К., корисника карантина у видно алкохолисаном стању.

- Е.К. је одбио наређење полицијског службеника, настављајући да га вријеђа, те виком и галамом узнемирава остале кориснике карантина. Исто лице покушало је да се удаљи из карантина  у чему је спречен од стране полицијских службеника, након чега је одбио да се алкотестира - навели су из полиције.

Затим је, како наводе, Е.К. добровољно отишао у спаваоницу те убрзо почео да се жали како има повреде и да жели медицинску помоћ.

- Обезбјеђена му је медицинска помоћ прегледан је у Медицинском центру Бијељина, гдје су му констатоване мање огуљотине као и да је под дејством алкохола. Он је више пута испољавао незадовољство што је смјештен у карантин, те му је раније  изречено полицијско упозорење, јер је одбијао да поступи по решењу инспекцијског органа о смештању у карантин - додају у полицији.

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција реаговала у стану у улици Цара Лазара у Источном Новом Сарајеву Полиција реаговала у стану у улици Цара Лазара у Источном Новом Сарајеву
Ухапшено лице због нарушавања јавног реда и мира Ухапшено лице због нарушавања јавног реда и мира
Особе које су билe у контакту са зараженим морају у карантин Особе које су билe у контакту са зараженим морају у карантин
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    22h 22m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    23h 33m
    0
  • Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
    5h 13m
    0
  • Џију-џицу клубу „Јахорина“ 62 медаље у Бањалуци
    8h 12m
    3
  • Навршило се 106 година од смрти Гаврила Принципа
    10h 48m
    0