Писмо малог Јована са распуста је тужна прича због које одрасли падају од смијеха

03.09.2024. 15:41
0
ИЗВОР: nova.rs

Преживјели смо први дан школе, и док сабирамо утиске прави је моменат да се сјетимо виралног писма са љетњег распуста малог Јована које већ пет година уназад засмијава екипу на друштвеним мрежама.

Наиме, млађани Јован је родитељима послао писмо са Златибора давне 2000. године и пожалио се на свакодневне “недаће” са којима се бори, а када га прочитате, биће вам јасно зашто је и дан данас хит.

- Мене је данас моја мајка подсетила на једно писмо које сам послао родитељима из села на Златибору током школског распуста лета Господњег 2000. године. Ово је нешто најјаче што сам написао икада, чиста драма у неколико чинова, написао је Јован на Твитеру, а ево шта стоји у писму:

“Драги мама и тата, овде је ружно. Деда не да да седнемо на кревет пошто каже да је кревет за лежање. Сега се игра 30 минута. Вадите ме одавде!!! Кајем се. Не дају ми да идем са друговима на Рзав. Имам неколико питања за вас: Када ће Sony? Како сте ви? Како је цела зграда? Када ме вадите? Пошаљите ми писмо и очекујем све одговоре. Узгред, Мики је добро. Упомоћ!”, преноси „CityMagazine„.

“Мени је ово један од најомиљенијих твитова”, “Е, прејако, исмејала сам се за све паре”, “Сваки пут ми је смешно, сваки”, “Очекујем све одговоре – ја у корпоративним мејловима”, само су неки од коментара испод овог твита.

Коментари 0
Повезане вијести
Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
Прича о Аделини Павлини Ирби: Пола вијека бриге за српску сиротињу Прича о Аделини Павлини Ирби: Пола вијека бриге за српску сиротињу
Знате ли који је рок трајања магичних крпа? Знате ли који је рок трајања магичних крпа?
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 4m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 46m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 14m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 35m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 44m
    0